FRI FRAKT PÅ ORDRE OVER 750,-

Metaracer, dame

Dame


Farge

Velg størrelse

Nettlager

Leveringstid: 1-3 dager

Klikk & Hent

Beskrivelse

Asics Metaracer er en løpesko for konkurranser med karbonplate og rå respons. Denne løpeskoen oppgis i US-størrelser. Ord. pris 2100,-

  • Stabilitet:


  • Løpsfølelse:


  • Dropp: 9

  • Såle hæl/forfot (mm): 24/15

  • Vekt (gram/størrelse): 155

Asics Metaracer er en konkurransemodell for distanser opp til maraton. Mellomsålen er i FlyteFoam som gir god respons på raske økter. Karbonplaten stiver av sålen og sørger for god fremdrift i steget og en stabil følelse mot foten. Sålen oppleves som ganske fast, så du får en kontant løpsfølelse på høy fart. Overdelen er i Jaquard mesh som holder foten godt på plass uten noen irriterende sømmer. Overdelen puster godt og veier lite. Yttersålen er av Asics Wet Grip i forfoten og slitesterkt AHAR i hælen, den har god friksjon mot underlaget og gir ekstra holdbarhet.

Asics Metaracer er en lett konkurransesko for gateløp. For de fleste en sko for distanser fra 5-10km, for erfarne løpere som er vant med distansen er den også et godt alternativ for maraton.

OBS: Ordrebekreftelsen er kun en bekreftelse på at bestillingen er registrert. Vi tar forbehold om feil eller endringer i vår lagerbeholdning.