Fri frakt på ordre over kr 750,-
Missing alt

Nyhet

Garmin Forerunner 165 Music

Brukervennlig treningsklokke designet spesielt for løpere, utstyrt med innebygd GPS for nøyaktig måling av tempo og distanse, samt pulsmåling på håndleddet. Den har en krystallklar AMOLED-berøringsskjerm med tradisjonelle knappekontroller.

Forerunner® 165 Music er den perfekte treningsklokke for løpere. Hold oversikt over tempoet, distansen og pulsen din mens du enkelt følger fremgangen på den fargerike AMOLED-skjermen. Med Garmin Coach og tilpassede treningsprogrammer kan målene dine bli enklere å nå. Start dagen med å motta en morgenrapport og se hvordan du har sovet, restituert og hva som venter deg av trening. Forerunner 165 Music måler også stressnivå og Body Battery gjennom dagen. Forstå hvordan treningen påvirker formen din med treningseffekt, HRV-Status og finn ut hvor lenge du bør hvile mellom løpeturene. Hør på favorittmusikken din rett fra klokken, og hold deg oppdatert med varsler fra telefon på håndleddet.

Størrelse 43 x 43 x 11,6 mm
Vekt 39 gr
Skjermstørrelse 1,2"
Skjermtype AMOLED, valgfri alltid på-modus
QuicRelease reim-kompatibel
Opptil 11 dager batteritid i smartklokkemodus
GPS-modus, opptil 19 timer
Minne historikk 4 GB
Vanntetthet 5 ATM
Kr 4000,-
  • Oppnå dine mål ved hjelp av daglige treningsøkter som tilpasser seg din ytelse og restitusjonsnivå. Dra nytte av Garmin Coach og treningsprogrammer som gir skreddersydde øktforslag frem mot arrangementer og løp.
  • Mer enn 25 innebygde aktivitetsprofiler som løping, sykling, HIIT, styrketrening med mer.
  • Last ned favorittsangene dine direkte til klokken fra tjenester som Spotify, eller andre strømmetjenester (abonnement kreves). Bruk trådløse hodetelefoner for å nyte musikken uten å måtte ha med telefonen.
  • Med treningseffekt kan du analysere hvordan treningen påvirker formen din og identifisere hovedfordelene. Restitusjonstid gir deg informasjon om nødvendig hviletid før neste intensive treningsøkt.
  • Sikkerhets- og sporingsfunksjoner kan brukes til å sende en melding med sanntidsposisjonen din til nødkontakter når enheten er parkoblet med en kompatibel smarttelefon. Dette krever konfigurering og at smarttelefonen er i et område med nettverksdekning der mobildata er tilgjengelig.
  • Motta smartvarsler fra din parkoblede Android™- eller Apple®-smarttelefon for å sikre at du ikke går glipp av viktige anrop eller tekstmeldinger.
  • Legg igjen kontanter og kort hjemme. Betal for kjøp når du er på farten med den kontaktløse betalingsløsningen Garmin Pay™ (i et støttet land med et støttet betalingsnettverk).
  • Se helse- og treningsinformasjonen din, kom i kontakt med og konkurrer med venner, og bli med på utfordringer for å vinne merker med mer i Garmin Connect™-appen.
Missing alt