Fri frakt på ordre over kr 750,-

Adizero Prime X Strung

Unisex


Farge

Velg størrelse

Nettlager

Leveringstid: 1-3 dager

Klikk & Hent

Beskrivelse

Adidas Adizero Prime X Strung er en løpesko som plasseres mellom trening og konkurranse. Denne utgaven beholder mellomsålen med oppdaterer overdelen til Adidas Strung. Modellen er ikke tillatt i konkurranse for eliten.

  • Stabilitet:


  • Løpsfølelse:


  • Støtdemping:


  • Dropp: 8,5

  • Såle hæl/forfot (mm): 50/41,5

  • Vekt (gram/størrelse): 259

Adidas Adizero Prime X Strung har fått oppgradert overdelen. Strung er en konstruksjon hvor en har en strikketeknologi hvor en kan kombinerer godt hold der det trengs og fleksibilitet der en behøver det. Alt i alt gir det bedre komfort og også bærekraft siden det blir mindre avfall. Mellom- og yttersåle er som forgjengeren. En svært tykk mellomsåle med 3 ulike lag med Lightstrike Pro skum som er Adidas mest støtdempende og responsive skum. Mellom disse lagene ligger det to forskjellige avstivinger. 5 avstivede fingre, Energy Rods fra mellomfoten og frem i forfoten nærmest fotbladet, samt en ekstra karbonplate nærmere yttersålen for ytterligere avstiving. I tillegg en aggressiv Rocker-avrunding. I hælen er det lagt inn en karbonplate for å bedre stabiliteten. Yttersåle med Continental slitegummi er strategisk plassert i forfot og hæl for god slitestyrke og et optimalt grep.I modellen Adizero Prime X eksperimenterer Adidas med alle tilgjengelige teknologier. Sålen er svært tykk og med et mykt skum kan den føles ustabil når man står stille i modellen. Denne følelsen forsvinner når man løper.

Adidas Adizero Prime X Strung er en modell for lange distanser når du vil skåne bena for juling. Kan også egne seg også for hurtigere løping og langintervaller. Vi gjør oppmerksom på at modellen ikke er godkjent som konkurransemodell av World Athletics.

· Overdel med Strung-teknologi· Lightstrike Pro mellomsåleskum· Karbonplater· Aggressiv Rocker· Continental yttersåle