FRI FRAKT PÅ ORDRE OVER 750,-

Adizero Boston 12

Herre


Farge

Velg størrelse

Nettlager

Leveringstid: 1-3 dager

Klikk & Hent

Beskrivelse

Versjon 12 av Adidas Adizero Boston har fått gode oppdateringer i overdelen og spesielt i mellomsålen. Det gjør denne til en allsidig løpesko med god rocker og raskere skum i mellomsålen.

  • Stabilitet:


  • Løpsfølelse:


  • Støtdemping:


  • Dropp: 6,5

  • Såle hæl/forfot (mm): 37/30,5

  • Vekt (gram/størrelse): 245

Adidas Adizero Boston 12 har fått fine oppdateringer. Overdelen er i et enda tynnere mesh, mer lik en konkurransesko. Pløsen er endret og gir en mer allsidig komfort. I mellomsålen er det gjort to store endringer, til det bedre. Det raskeste skummet, Lightsstrike Pro, ligger nærmest fotbladet i sålen. Det gir en fin kombinasjon av støtdemping og respons. Skummet nærmest underlaget er byttet til Lightstrike 2.0. Det skummet har blitt mykere og gir bedre støtdemping og fortsatt god og stødig holdbarhet. Glassfiber Energy Rods er endret til versjon 2.0. De har fortsatt 5 «finger» frem i forfoten, men er samlet i hælen slik en ser det i konkurransemodellen Adizero Adios Pro 3. Rodsene er plassert lavere mot yttersålen enn i versjon 11 og er synlig under skoen. En fin og avrundet forfot gir en rask stegavvikling. Yttersålen er av Continental gummi som er lett og slitesterk og som gir godt grep på vått underlag.


Adidas Adizero Boston 12 er en solid oppgradering. Den er blitt mer anvendelig og passer nok mange ulike løpere. Fortsatt en god allrounder for rolig og raskere trening.


· Overdelen av mesh
· Lightsstrike Pro skum
· Continental gummi yttersåle
· Allround løpesko