FRI FRAKT PÅ ORDRE OVER 750,-
Missing alt

NYHET

Adidas Adizero Adios Pro Evo 1

Nå er den her, den revolusjonerende konkurranseskoen som har satt flere rekorder og seire i maratonløp det siste halvåret.

Adidas Adizero Adios Pro Evo 1 har et svært lett mesh i overdelen. Den er tynn og gjennomsiktig, men slitesterk. En hælkappe med to puter gir et godt helgrep. Modellen har ingen innersåle for å spare vekt. Mellomsålen er av Adidas raskeste skum, Lightstrike Pro. Skummet er ikke komprimert i en form og derfor svært lett i vekt. Det har de samme gode støtdempende og ikke minst responsive egenskaper som et superskum skal ha, men holdbarheten reduseres. Det er lagt inn et avstivende element av karbon i hele mellomsålen, ikke en plate, men i form av stenger som også sparer vekt. Adios Pro Evo 1 har en rocker-teknologi med et vippepunkt som er litt lengre bak enn mange av de tradisjonelle konkurranseskoene, derav ikke en like aggressiv rocker som i andre modeller. Yttersålen er uten mønster i forfoten, men et godt grep også på vått underlag. Kun gummi i slitesonen i hælen for å spare vekt.
Adidas Adizero Adios Pro Evo 1 er den letteste av de moderne superskoene, og er en løpesko beregnet for konkurranser og ikke til trening. Den passer godt til distanser fra 5 km til maraton. Adizero Adios Pro Evo 1 er laget for de raskeste løperne og er ikke det beste alternativet for mosjonistene. Holdbarheten er begrenset sammenlignet med andre konkurransesko. Denne tåler ikke mange maratonløp.
Missing alt
ADIDAS ADIZERO ADIOS PRO EVO 1
  • Vekt unisex 138 gr
  • Såle hæl/forfot 39/33 mm
  • Dropp 6 mm
5750,-
Til lansering 25. april har vi fått tilgang til et svært begrenset antall Adidas Adizero Adios Pro Evo 1. Vi trekker fra en interesseliste som har ligget ute fra 11. april. De heldige kontaktes av Löplabbet.