Nettbutikken
Informasjon og inspirasjon
jente løper i skogen

Frakt og levering

I desember har vi fri frakt uansett om det er et par sokker til han eller et par konkurransesko til henne i handlekurven!

Frakt

I perioden 1-31/12 2021 har vi fri frakt uansett ordresum. Kampanjen gjelder Mypack collect med utlevering på valgte hentested. For Mypack home gjelder standard fraktkost.

  • Fri frakt på ordre over kr 750,-. Pakken sendes med Mypack collect og utleveres på valgte PostNord hentested.
  • Ordre under kr 750,- belastes med fraktkostnad kr 70,-. Pakken sendes med Mypack collect, og utleveres på valgte PostNord hentested.
  • Med Mypack home kan du få pakken levert hjem. Fraktkostnad kr 100,-.Levering

Normalt vil vi sende pakken samme dag, eller påfølgende dag om orderen kommer inn etter kl 13.00. I forbindelse med høytider o.l. kan det i noen tilfeller gå lengre tid før en ordre blir sendt. Vi sender pakken din med Mypack til PostNord utleveringssted du har valgt ved bestilling. Du mottar sendingsbekreftelse med sporingslink når pakken sendes fra oss.

Spor pakken din her

Vi tar forbehold om at levering kan ta lengre tid dersom varen må skaffes fra et annet lager, eller om det er forsinkelser hos PostNord. Normalt skal de fleste kunder ha mottatt pakken innen 2-3 virkedager fra bekreftet sending fra oss, alt etter hvor i Norge pakken skal leveres. Dersom det skulle forekomme at vi er tomme for en vare, vil du innen rimelig tid få beskjed om dette. Det er da opp til deg om du ønsker å vente på varen, bytte til noe annet eller kansellere ordren.

Vi gjør oppmerksom på at vi ikke leverer til Svalbard, og utlandet.Betalingsbetingelser

Ordre under kr 750,- belastes med fraktkostnad kr 70,-. Ved hjemlevering belastes kr 100,- uansett ordresum. Vi benytter oss av Klarna og Vipps som betalingsløsning.

Om Klarna

Se de siste kjøpene dine og foreta betalinger i Klarna-appen eller på nettet.

Om VippsRabattordninger

Enkelte organisasjoner/bedrifter har rabattavtaler hos Löplabbet. Ikke alle disse gjelder i nettbutikken. Informasjon om slike rabatter og hvordan man legger det til når man handler i nettbutikken skal være tilgjengelig hos den aktuelle organisasjonen/bedriften. Det er kundens ansvar å sørge for at eventuelle rabattkoder er lagt inn riktig før man gjennomfører en ordre. Dersom man av ulike grunner ikke får lagt inn en gyldig rabattkode før man legger inn ordre, kan vår kundeservice kontaktes for hjelp. Dersom man alt har gjennomført bestillingen er det dessverre ikke mulig å benytte seg av denne rabatten for det aktuelle kjøpet.


Se angrerett, retur og bytte

Fri frakt Löplabbet